Sidor

måndag 14 februari 2011

Collagestämpling- Ett tekniktips

Tänk att jag har en utmaningsblogg med en hel drös av duktiga och kreativa tjejer som levererar tekniktips och andra sköna inspirerande inlägg, vecka efter vecka. Men jag har själv aldrig vågat mig på det är med tekniktips!

Men idag tänkte jag att det kunde vara dags. Jag börjar på min egen sida först innan jag EVNTUELLT vågar mig in och leverera på ScrappaLoss, vi har ju trots allt massor av duktiga läsare, som kan långt mycket mer än vad jag kan.

Sedan jag fick lite stämplar i julklapp av min DT-tjej Nina, så har jag ju nosat lite på det här med kort och olika tekniker gällande stämpling. Idag provade jag collagestämpling.

Och nu ska jag dela med mig hur JAG gjorde. Observera att detta är MIN version. Det finns ju en djungel av teknker , gällande just denna typ av stämpling.


1) Vitt cardstock, en urklippt hjärta och hjärtmask


2) Små tejpbitar på bakssidan av hjärtat. Dessa måste sättass löst så det är lätt att ta av hjärtat senare3) Sätt fast hjärtat på det stora vita cardstockpappret. Lite löst.


4) Nu kommer det roliga! Stämpla. Stämpla massor.5) Sedan tog jag torrchalk och suddade lite på kanten av hjärtat, för att det ska bli lite mjukare övergång mellan hjärta och stämplade ytan.


6) Ta bort hjärtat.


7) Lägg på hjärtmasken och färga in hjärtat i valfri färg. Jag använde akryl och mist


8) Till detta kortet cirklade jag ut stäämplingen och hjärtat och satte det på svart Cardstock.

Två färdiga kort:

Nästa steg i MIN kort utveckling är....MASSOR, men att dekorera på ett snyggt sätt och sedan lära mig lite olika stämpeltekniker.
Ps! om du snubblat över den här gudien, får du GÄRNA ge mig lite feedback. Som sagt. Helt ny på det här med guider.

1 kommentar:

  1. Det gjorde du ju galant tjejen, ser fram mot fler guider. Och korten blev ju kanonsnygga!
    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...